School in Malaga - Reisverslag uit Málaga, Spanje van Lieke Plas - WaarBenJij.nu School in Malaga - Reisverslag uit Málaga, Spanje van Lieke Plas - WaarBenJij.nu

School in Malaga

Blijf op de hoogte en volg Lieke

27 September 2012 | Spanje, Málaga

Maandag 24 september was het moment daar, mijn eerste Spaanse les in Malaga. Niet te vergelijken met de lessen zoals ze in Nederland worden gegeven. Het zijn kleine klasjes en iedereen wordt bij de les betrokken. De leraren spreek je aan bij de voornaam en zijn erg aardig. Het klaslokaal is klein en kil met leuke groene Ikea schoolbankjes. Alles, maar dan ook echt alles wordt gegeven in het Spaans. In het begin erg lastig, maar na 4 lessen al goed te doen.

Elke dag is er een leuke activiteit te doen geregeld door EF, de organisatie. Zo ben ik wezen voetballen en volleyballen op het strand en ben ik gister wezen bowlen in een shopping mal. Later op de avond ben ik in het centrum een hapje gaan eten in een chique restaurant met Joukje Cats en sloten we de avond goed af in de discotheek Sala Venga.

• 27 September 2012 - 15:42

Belinda:

Hey liek,

Wat leuk dat je het zo naar je zin hebt en een leuke vriendind hebt gevonden!! Blijft zij ook 9 maanden? Je foto's zien er ook heel gezellig uit!! Wat heb je een mooi weer trouwens. Hier is het regenachtig en koud. hoop nog veel van je te lezen en foto's te zien, echt heel leuk om te volgen!!!!! dikke pakkerd xxxxxx Belinda