Mijn eerste dagen - Reisverslag uit Málaga, Spanje van Lieke Plas - WaarBenJij.nu Mijn eerste dagen - Reisverslag uit Málaga, Spanje van Lieke Plas - WaarBenJij.nu

Mijn eerste dagen

Blijf op de hoogte en volg Lieke

23 September 2012 | Spanje, Málaga

Vandaag is al weer mijn 3e nacht, de tijd vliegt voorbij! Ik begin me al steeds meer thuis te voelen.

Gister heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Málaga city. Het centrum is 15 min rijden en de bus stopt bijna voor de campus, ideaal dus! Mijn eerste indruk was: WAUW, wat vind ik dit een gave stad. Ik kwam aan om half 10 's avonds en het was enorm druk en overal gezellig. Nadat ik me heb laten vertellen welke clubs er het leukste zijn, ben ik geëindigd in Robert Boyd, dé EF-bar (omdat EF-studenten korting krijgen op alle cocktails en shotjes). Omdat het uitgaansleven hier pas om 1 uur begint te bruisen, gingen we rond 2 uur opzoek naar de discotheek, Salsa Gold, want dit zou een erg leuke discotheek zijn, maar omdat we niet goed genoeg waren opgetut en onze high-heels niet aanhadden, maar sandaaltjes werd ons de toegang geweigerd. We hebben gelijk geleerd dat ook witte schoenen verboden zijn en voor jongens een korte broek. Hier stond ik dus echt van te kijken, haha.

Vandaag hebben we overdag door het centrum van Málaga gelopen en wat geleerd over de geschiedenis van deze stad. Aan het eind van de middag hadden we een boottocht, heerlijk boven op het dek in het zonnetje met leuke Spaanse muziek en gezellige mensen!