Begin van mijn avontuur - Reisverslag uit Nederland, Nederland van Lieke Plas - WaarBenJij.nu Begin van mijn avontuur - Reisverslag uit Nederland, Nederland van Lieke Plas - WaarBenJij.nu

Begin van mijn avontuur

Blijf op de hoogte en volg Lieke

17 Augustus 2012 | Nederland, Nederland

Het zit er nu echt aan te komen, het begin van mijn avontuur in Spanje. Over een maand vlieg ik naar mijn nieuwe thuis in Malaga voor 9 maanden. Nu beginnen de zenuwen toch een beetje te spelen, vooral nadat ik 15 augustus een informatie bijeenkomst had om goed voorbereid op weg te gaan. Het komt nu echt dichtbij!

• 17 Augustus 2012 - 13:55

Willeke:

Lieve Lieke,

Wat leuk dat je een reis verslag gaat bij houden! Zo blijven wij ook een beetje op te hoogte van jouw belevenissen in Spanje!

Ook wij zijn zenuwachtig omdat je gaat vertrekken en we gaan je natuurlijk enorm missen! Maar ik weet het zeker.....dit gaat de tijd van je leven worden! Geniet ervan! xx

• 17 Augustus 2012 - 22:24

Belinda Verplanke:

ik ga je volgen hoor liek !! echt leuk je blog !! dikker pakkerd